S kódom JESEN10 u nás v októbri nakúpite s 10 % zľavou.

Prírodná sviečka RAPESEED WAX 5,5cm

Značka

Kód produktu

NR0612S
Farba

Materiál

Rozmer

Ø6 x 5.5 cm

Dĺžka horenia

ca 18 hodín

Prírodná sviečka v tvare valca, vyrobená z repkového vosku, je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá udržateľné a inovatívne sviečky. Repkový vosk patrí medzi najudržateľnejšie materiály na výrobu prírodných sviečok. Tento vosk sa získava z repky olejnej pestovanej na etických európskych farmách, čo zaručuje vysokú kvalitu a etický pôvod surovín. Pri horení prírodná sviečka neuvoľňuje škodlivé látky a ponúka dlhší čas horenia, čím vytvára príjemnú a zdravú atmosféru v každom interiéri.

Sviečka je zabalená v krásnom vrecúšku spolu s malým detailom – zápalkami a škrtátkom. Toto netradičné a nápadité balenie premení sviečku na výnimočný darček.

DÔLEŽITÉ: Sviečka by mala zakaždým horieť 3 – 4 hodiny. Týmto spôsobom sa sviečka rovnomerne zahreje a vosk sa roztopí po celom obvode, čím sa zabráni, aby zhorela “tunelom”.

Dodržiavajte bezpečnostné opatrenia a sviečku počas pálenia nikdy nenechávajte bez dozoru.

 

Pri výrobe sviečok spolupracuje firma Namuos s litovskou rodinnou firmou, kde sa tajomstvám a zručnostiam výroby sviečok učí už tretia generácia rodiny. Takmer 30 rokov skúseností zaručuje dokonalú kvalitu ručnej práce.

 

NAMUOS je rodinná firma, ktorá sa zrodila z lásky k estetike a útulnému domovu. Každý rok pridáva do sortimentu nové nápady na dekoráciu stolov, textilné dekorácie, kúpeľňové doplnky a iné interiérové ​​prvky. Inšpiráciu nachádza v prírode, tradičných remeslách a farbách, ktoré pochádzajú zo severskej prírody. V návrhoch kombinuje funkčnosť a prírodné materiály šetrné k životnému prostrediu. Celá kolekcia sa vyrába v Litve. Poslaním NAMUOS je navrhovať a vyrábať vysokokvalitné produkty, ktoré odolávajú plynutiu času.

Pri vytváraní produktov sa značka NAMUOS zameriava na riešenia, ktoré minimalizujú  dopad na životné prostredie. Pozná celú cestu výroby produktu od použitých surovín až po finálne balenie. Na konečnú úpravu produktov používa trvalo udržateľné materiály, ako sú laky na vodnej báze a eko-certifikované vosky a oleje.

Odpadky z výroby, napríklad z mosadze, sa recyklujú a používajú na výrobu nových produktov. Vlnu a kúsky kože rozdáva školám dizajnu, remeselníkom šperkov alebo ich používa na výrobu malých darčekov pre svojich zákazníkov.

Takmer všetky produkty sú balené v recyklovanej lepenke. Plastové obaly sa používajú len tam, kde je to nevyhnutné – na ochranu obalu pred vlhkosťou alebo na zaistenie bezpečnosti pri preprave. Polyetylénová (PE) pena a polystyrén sa používajú na dodatočnú ochranu mimoriadne krehkých predmetov ako sú zrkadlá a keramika. Obalové materiály, ktoré zostali po preprave alebo výrobe, sú opätovne používané.

15.00  s DPH 12.50 

Dostupnosť 1ks skladom

Povedzte o tomto produkte známym

K tomuto produktu sa vám bude hodiť:

Možno by sa Vám páčilo…