S kódom JESEN10 u nás v októbri nakúpite s 10 % zľavou.

Konopný behúň na stôl OFFWHITE 150 x 50 cm

Značka

Kód produktu

TS0212MM
Rozmery d 150 cm x š 50 cm
Farba

Materiál

Starostlivosť

prať na max. 40°c

Milujete prírodné materiály a krásne prestretý stôl? Potom si určite zaľúbite behúň na stôl, ktorý je vyrobený zo 100% prírodnej pranej konopnej látky. Konopný behúň  je dokonalým doplnkom stola, pretože slúži ako jeho vizuálna stredová čiara, na ktorú môžete uložiť rôzne kvetinové aranžmány alebo umiestniť  servírovacie misy.

Textil vyrobený z prírodného konope sa stáva čoraz obľúbenejším vďaka svojim výhodám – je mäkký a príjemný na dotyk, vysoko odolný a udržateľný.

Pokyny na starostlivosť:
– Po prvých 2-3 praniach sa na látke môže objaviť prirodzené žmolkovanie
– Pranie je možné na max. 40°C. Ak by ste prali pri vyššej teplote, látka sa  môže zraziť a farba konopnej látky by mohla vyblednúť
– Sušenie v sušičke sa neodporúča

 

NAMUOS je rodinná firma, ktorá sa zrodila z lásky k estetike a útulnému domovu. Každý rok pridáva do sortimentu nové nápady na dekoráciu stolov, textilné dekorácie, kúpeľňové doplnky a iné interiérové ​​prvky. Inšpiráciu nachádza v prírode, tradičných remeslách a farbách, ktoré pochádzajú zo severskej prírody. V návrhoch kombinuje funkčnosť a prírodné materiály šetrné k životnému prostrediu. Celá kolekcia sa vyrába v Litve. Poslaním NAMUOS je navrhovať a vyrábať vysokokvalitné produkty, ktoré odolávajú plynutiu času.

Pri vytváraní produktov sa značka NAMUOS zameriava na riešenia, ktoré minimalizujú dopad na životné prostredie. Pozná celú cestu výroby produktu od použitých surovín až po finálne balenie. Na konečnú úpravu produktov používa trvalo udržateľné materiály, ako sú laky na vodnej báze a eko-certifikované vosky a oleje.

Odpadky z výroby, napríklad z mosadze, sa recyklujú a používajú na výrobu nových produktov. Vlnu a kúsky kože rozdáva školám dizajnu, remeselníkom šperkov alebo ich používa na výrobu malých darčekov pre svojich zákazníkov.

36.00  s DPH 30.00 

Tovar je vypredaný

Informujte ma, keď bude produkt dostupný

Povedzte o tomto produkte známym

K tomuto produktu sa vám bude hodiť:

Možno by sa Vám páčilo…